پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز همدردی وزیر کشور با خانواده‌های مصیبت‌دیده سیل استهبان| تاکید وحیدی بر رسیدگی فوری و بسیج امکانات برای نجات مصدومان

  • کد خبر: ۱۱۸۲۶۱
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲
ابراز همدردی وزیر کشور با خانواده‌های مصیبت‌دیده سیل استهبان| تاکید وحیدی بر رسیدگی فوری و بسیج امکانات برای نجات مصدومان
وزیر کشور روز شنبه در پیامی با خانواده‌های مصیبت‌ دیده سیلاب اخیر استهبان در استان فارس ابراز همدردی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی پس از وقوع سیل در تماس با «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس خواستار رسیدگی فوری و بسیج امکانات برای نجات مصدومان شده است و مراتب تسلیت خود را به خانواده‌های مصیبت دیده در این سیلاب، ابراز کرد.

وزیر کشور از استاندار فارس خواست تا با بسیج ظرفیت‌های لازم به روند امدادرسانی، شناسایی و یافتن مفقودان سرعت بخشند.

به گفته فرماندار استبهان، حدود ساعت پنج بعدازظهر روز گذشته بارندگی شدید در منطقه رودبال ایج در بخش مرکزی استهبان منجر به وقوع سیل شد و تعدادی از افراد بومی یا گردشگران که برای تفریح به کنار رودخانه رفته بودند و در بستر رودخانه حضور داشتند، به دلیل بالا آمدن آب رودخانه گرفتار سیلاب  شدند.

یوسف کارگر گفت: اکنون ۵۵ تیم امداد و نجات با استعداد‌ها و تجهیزات و امکانات مختلف در منطقه حضور دارند.

در پی بارش شدید باران فصلی عصر روز گذشته در ارتفاعات بین نیریز و استهبان و طغیان روخانه و جاری شدن سیل در این منطقه، تاکنون ۲۱ نفر جان خود را از دست دادند و ۲ نفر نیز مفقود شده اند.

علی بهادری جهرمی سخنگو و رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز درگذشت تعدادی از هموطنان‌مان را در حادثه سیل استان فارس تسلیت گفت.

بهادری جهرمی افزود: تمام امکانات برای یافتن مفقودین و بررسی علت حادثه بسیج شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->